Dé specialist rondom Sneek

Ruime openingstijden

Goede service en persoonlijke aandacht

Gratis inloopspreekuur

Onze referenties

6 november 2020

Ole Jens
Voetballer

Voetballer Ole Jens liep een heftige blessure op, zijn voorste kruisband was afgescheurd en had schade aan zijn meniscus. Omdat hij graag zo snel mogelijk weer wilde voetballen is hij bij ons in behandeling gegaan.

Lees meer ≥

Ole Jens

14 oktober 2020

Mente de Boer
Voetballer

Mente de boer liep tijdens het voetballen een heftige blessure op. Zijn voorste kruisband was gescheurd. Mente wou zo snel mogelijk weer terug het veld op. Hij kwam bij ons om te revalideren en deelt graag zijn ervaring.

“Nadat ik de diagnose kreeg ben ik naar DAADKRACHT fysiotherapie doorverwezen. Mijn verwachting was dat ik goed begeleid zou worden in mijn revalidatieproces zodat ik snel weer het veld op kon en dat ik sterker terug zou komen.”

Lees meer ≥

Mente de Boer

11 mei 2020

Diana Stein
Skiër

Diana Stein is al eerder bij ons geweest met klachten. Echter was dat nog op de praktijk zelf en is dat nu momenteel niet mogelijk. Dit vanwege de maatregelingen die we hebben moeten treffen vanwege het corona virus. Ze deelt hier graag haar verwachtingen en ervaring met deze werkwijze. Nu vanwege pijn aan de kniebanden.

Lees meer ≥

Diana Stein

7 april 2020

Britt Schreurs
Volleybalster

Britt kwam via onze samenwerking met vc Sneek bij ons met rugklachten. In het begin waren de klachten vooral aanwezig tijdens het sporten op hoog niveau bij de Dames 1, daarna belemmerende de klachten haar ook tijdens het dagelijkse leven.

Lees meer ≥

Britt Schreurs

7 april 2020

Robert van Gorkum
Wielrenner

Robert van Gorkum heeft eind maart een video afspraak, oftewel een E-consult gehad met Jari. Dit was voor Robert de eerste keer vooraf had hij geen verwachting van dit consult. Wel maakt hij zich vooraf wat zorgen. Zijn ervaring deelt hij graag.

Lees meer ≥

Robert van Gorkum

7 april 2020

Ida Hibma-Ploegstra over Video Consult

Ida is ook druk bezig met haar therapeut Jari om de therapie door te zetten. Helaas door alle veranderingen vanwege corona moest dit op een andere manier. Ook Ida maakt nu gebruik van de video consulten. Haar ervaring wilt ze graag delen.

Lees meer ≥

Ida Hibma Ploegstra

27 maart 2020

Jasmijn Akse (Video consult)
Volleybalster

Jasmijn volleybalt bij vc Sneek waar DAADKRACHT fysiotherapie normaal gesproken 2x per week een inloopspreekuur op de club heeft. Nu ook alles stil ligt bij de sportverenigingen door het Coronavirus, is het voor Janieke, onze fysiotherapeut, ook niet mogelijk om de spelers van vc Sneek  te behandelen. Voor Jasmijn is een E- Consult momenteel dé uitkomst!

Lees meer ≥

Jasmijn Akse

11 maart 2020

Sven Broeders
Voetballer

Sven is een sportieve jongen van 13 jaar, kwam binnen met knieklachten. Hierdoor had hij veel pijn en ongemak bij sporten zoals voetballen. Hier had hij veel ongemak door en wilde graag weer met zijn leeftijdgenootjes mee kunnen doen!

Lees meer ≥

Sven Broeders

30 oktober 2019

Carlo Serra

Carlo is bij ons gekomen nadat hij in april 2018 tijdens een voetbalwedstrijd zijn voorste kruisband en binnenste knieband had afgescheurd, ook had hij letsel aan de meniscus opgelopen.

Lees meer ≥

Carlo Serra

8 augustus 2019

Amanda Smith

Al enige tijd had ik pijnscheuten in mijn linkerarm, ik dacht dat het vanzelf wel weer over zou gaan en negeerde het akelige gevoel. Na te lang er mee rondgelopen te hebben besloot ik toch eens een afspraak te maken bij de fysio. Ik had goeie berichten gehoord over DAADKRACHT fysiotherapie en het zit gewoon bij de sportschool in.

Lees meer ≥

Amanda Smith

6 juli 2019

Marc van den Elst

Marc kwam met lage rugklachten bij ons binnen. Marc was eerst bij een andere praktijk onder behandeling, maar toen deze manueel therapeut met vakantie was en hij een behandeling echt nodig had, heeft hij ‘de buren’ gebeld en kwam zo bij DAADKRACHT fysiotherapie terecht.

Lees meer ≥

11 juni 2019

Ruben van der Zee
Voetballer

Voetballer Ruben kreeg tijdens de wedstrijden vaak rond de 10e minuut last van de achterkant van zijn hak. Via het inloopspreekuur bij LSC is Ruben bij ons gekomen en kwam bij Jari terecht.

Lees meer ≥

Ruben van der Zee

21 mei 2019

Silke Luxwolda

Na een ernstig auto ongeluk belande Silke in een rolstoel en moest ze weer helemaal opnieuw leren lopen. Voor haar revalidatie kwam Silke bij DAADKRACHT fysiotherapie terecht en kwam onder behandeling bij Jildert en Hielkje.

Lees meer ≥

Silke luxwolda

28 april 2019

Jasper Jansen

Jasper kwam bij ons doordat hij eind oktober 2018 zijn kuitbeen had gebroken. Omdat Jasper zelf bekend was bij de Optisport en graag sportgericht wilde revalideren viel zijn keuze op een revalidatie bij DAADKRACHT fysiotherapie.

Lees meer ≥

15 april 2019

Nelly Zuidam

Nelly kwam bij ons met haar knie die ze had verdraaid. Haar spieren waren overbelast en het lopen ging erg moeizaam.

Lees meer ≥

Nelly Zuidam

8 april 2019

Mats Landmeter

Mats kwam bij DAADKRACHT fysiotherapie onder behandeling doordat hij met voetbal ingescheurde enkelbanden opliep door het blokken van een schot.

Lees meer ≥

Mats landmeter

3 april 2019

Femke Mes

Femke kwam bij ons doordat ze een scheurtje in haar meniscus had en haar voorste kruisband was afgescheurd. Na maar liefst 2 operaties was de verwachting dat haar revalidatieperiode zeker 9 maanden zou duren. Een revalidatieperiode die voor een sportieveling als Femke veel te lang voelt en duurt!

Lees meer ≥

Femke Mes

12 maart 2019

Jenna Bok

Jenna is een zeer sportieve dame die momenteel volop in training is voor de Sterkste Vrouw van Nederland. Zij kwam bij ons met een klacht aan haar onderbeen, wat ze absoluut niet kan gebruiken in de voorbereiding van de kwalificatie voor deze grote wedstrijd.

Lees meer ≥

Jenna Bok

17 november 2017

Henk Sijbranda
Hardloper

Henk liep al een aantal maanden met klachten aan de onderkant van zijn beide voeten. Erg vervelend als je een fanatiek hardloper zoals Henk bent!

Lees meer ≥

Henk Sijbranda