Femke Mens

Femke kwam bij ons doordat ze een scheurtje in haar meniscus had en haar voorste kruisband was afgescheurd. Na maar liefst 2 operaties was de verwachting dat haar revalidatieperiode zeker 9 maanden zou duren. Een revalidatieperiode die voor een sportieveling als Femke veel te lang voelt en duurt!

“De verwachting en hoop was dat ik na 2 operaties weer zou kunnen sporten op het niveau wat ik voor mijn blessures gewend was en geen beperking zou hebben tijdens de alledaagse dingen. Onder begeleiding van Jildert ben ik aan de slag gegaan. Ik kreeg passende en specialistische begeleiding.

De revalidatie loopt zo voorspoedig dat ik na 4,5 maand al kan zeggen dat ik weer kan sporten (fitnessen en hardlopen). Ik ben pijnvrij en huppel weer vrolijk rond! Zowel fysiek al mentaal vond (en vind) ik het een zware periode. Jildert zijn expertise en geduld hebben een groot aandeel gehad bij dit voorspoedige traject. Iets niet kunnen vind ik namelijk niet altijd makkelijk. Zijn positiviteit en directe aanpak sloten daar super bij aan!

Mijn dank is groot!”

Contact

Daadkracht Fysiotherapie Logo vrijstaand