Dé specialist rondom Sneek

Ruime openingstijden

Goede service en persoonlijke aandacht

Gratis inloopspreekuur

Daadkracht Portret Jildert

Jildert Boersma

Manueel therapeut en mede eigenaar

Vanaf het begin werkzaam bij onze mooie sportgerichte fysiotherapiepraktijk. DAADKRACHT fysiotherapie staat bij mij voor positieve energie en een actieve klachtgerichte aanpak. Door de jaren heen zijn we hierdoor uitgegroeid tot een toonaangevende praktijk in Sneek en omgeving.

Afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Mijn specialisatiegebied is de schouder met aanverwante problematiek. Het oplossen van een moeilijke casus geeft mij veel voldoening. Het fijne van dit vak is, dat je mensen kan ondersteunen in het zoektocht naar verbetering. Het maakt hierbij niet uit wat iemand zijn achtergrond of motieven zijn. Verbetering en zelfinzicht zijn universele begrippen. Ik vind het ook prachtig mezelf hierin te blijven ontwikkelen zodat er binnen een behandeltraject een spanningsveld ontstaat tussen cliënt en therapeut.

Ik sport graag en veel. Kom zelf uit de schaatswereld waar ik op hoog niveau wedstrijden heb geschaatst. Vervolgens ben ik in de wielersport beland waar ik een aantal jaren op landelijk wedstrijdniveau heb gereden. De laatste jaren combineer ik het hardlopen en het wielrennen. Dit geeft veel voldoening. Mijn doel de komende jaren is om hardloopwedstrijden in de wintermaanden te combineren met mooie wielertochten en cyclo’s in de zomermaanden.

Ik ben sinds 2016 getrouwd met Jolanda en heb 2 kinderen; Jesse en Thijs. Ik woon met mijn gezin in Scharnegoutum

BIG nummer
09915126104