DAADKRACHT fysiotherapie | Burgemeester de Hooppark 5, Sneek
STUUR EEN MAIL | 0515 - 700 247

Dé specialist rondom Sneek

Ruime openingstijden

Goede service en persoonlijke aandacht

Gratis inloopspreekuur

Jildert Boersma

Fysiotherapeut, master manueel therapeut en eigenaar
Specialisaties:
Manuele therapie SOMT, Dry needling DNS, Schouder en revalidatie bovenhandse sporten

“DAADKRACHT fysiotherapie streeft ernaar de beste sportpraktijk van Sneek e.o. te worden. Dit is het resultaat van de waardering van het gehele team voor het vak als fysiotherapeut. Ik heb er enorm veel plezier in om het beste uit mezelf en mijn cliënten te halen om zo gezamenlijk de gestelde doelen te bereiken. Gedrevenheid, passie en kwaliteit zitten in het DNA van DAADKRACHT fysiotherapie.

We zijn een gespecialiseerde praktijk welke zich voornamelijk richt op sporters en mensen met een actieve leefstijl. Hierdoor kunnen we een uitstekende kwaliteit leveren wat aansluit bij onze doelgroep. Flexibiliteit, gedrevenheid en de wil om de beste te zijn sluiten hierbij aan.

Het fijne van dit vak is, dat je mensen kan ondersteunen in het zoektocht naar verbetering. Het maakt hierbij niet uit wat iemand zijn achtergrond of motieven zijn. Verbetering en zelfinzicht zijn universele begrippen. Ik vind het ook prachtig mezelf hierin te blijven ontwikkelen zodat er binnen een behandeltraject een spanningsveld ontstaat tussen cliënt en therapeut.

Ik ben gek op sporten en bewegen. Ik houd ervan om dingen te zien en te ontdekken; samen met mijn vrouw Jolanda en onze zoon. Een boek lezen, Netflix kijken of uit eten horen hier ook bij!

Oorspronkelijk kom ik uit de schaatswereld; op mijn 16e ben ik serieus gaan wielrennen wat ik een aantal jaren op niveau heb beoefend. Wedstrijden rijd ik niet veel meer de laatste jaren maar ik vind het erg leuk om in het buitenland te fietsen en nieuwe plekken te ontdekken. De laatste 1,5 jaar ben ik gestart met een hardlopen ook hier haal voldoening uit. Ik vind het erg leuk om een wedstrijdje te lopen.

BIG nummer
09915126104