Dé specialist rondom Sneek

Ruime openingstijden

Goede service en persoonlijke aandacht

Gratis inloopspreekuur

Hendrik Falkena

Fysiotherapeut, master manueel therapeut en eigenaar

Na de opleiding Fysiotherapie heb ik de opleiding Dry Needling gevolgd en ben ik gestart met de opleiding tot master manueel therapeut aan het SOMT in Amersfoort, welke ik in juli 2013 heb afgerond.
Naast Fysio- en Master Manueel therapeut ben ik, samen met Jildert, oprichter en eigenaar van DAADKRACHT Fysiotherapie in Sneek. Sinds 2013 ben ik getrouwd met Francisca en ik heb twee zoons, Brent (9) en Jort (5). 

In 2020 heb ik de NLP practitioner opleiding gevolgd. Neuro Linguïstisch Programmeren, tegenwoordig beter bekend als NLP, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop reageren. Het doel van NLP is het ontdekken, gebruiken en veranderen van de onbewuste patronen in het zenuwstelsel om specifieke en gewenste uitkomsten te bereiken.

De kennis die ik hier heb opgedaan hebben mij persoonlijk heel veel gebracht en ik zet deze graag bewust en onbewust ook in bij anderen, dit om sneller en beter resultaat te bereiken. In de toekomst wil ik mij hierin graag verder ontwikkelen als coach.

Sporten is mijn passie, ik hou van de fysieke en mentale uitdaging! Na een voetbaljeugd bij v.v. Nijland heb ik de overstap gemaakt naar wielrennen. Een aantal jaren heb ik bij het elite en belofte team van LWV de Friesche Leeuw gefietst. De laatste jaren heb ik mij breder ontwikkeld richting de triatlon. Ondertussen heb ik tot en met de halve triatlon volbracht en droom ik stiekem al van meer.

BIG nummer
79911721004