Dé specialist rondom Sneek

Ruime openingstijden

Goede service en persoonlijke aandacht

Gratis inloopspreekuur

Over DAADKRACHT fysiotherapie

DAADKRACHT fysiotherapie is een jonge en doelgerichte praktijk voor fysiotherapie, welke er naar streeft om het hoogst haalbare uit therapeut en cliënt te halen op weg naar hun doelen.  Dit doen we door een hoge kwaliteit van zorg te leveren aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en behandelmethodes.

DAADKRACHT fysiotherapie zet de persoonlijke doelen en hulpvraag van de cliënt centraal. Hierbij wordt er gekeken naar de mens en sporter als geheel en stelt de therapeut, op basis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en ervaring, het best mogelijke behandelplan samen.

Er is geen klacht, blessure, persoon of hulpvraag gelijk. Dit zorgt ervoor dat het elke keer weer een enorme uitdaging is om iemand te helpen zijn doel te bereiken. Op een actieve manier samen met de cliënt de persoonlijke  doelen bereiken op het gebied van onder ander sport, werk en alledaagse activiteiten geeft erg veel positieve energie!

Samen met het team van DAADKRACHT fysiotherapie uitgroeien tot de meest toonaangevende fysiotherapiepraktijk van de regio door onze manier van werken, waarbij de kwaliteit van zorg en klanttevredenheid op de voorgrond staat.

Afspraak Fysiotherapie inplannen?

Plan direct een afspraak in bij DAADKRACHT fysiotherapie in Sneek. Wij beoordelen graag samen met jou wat we voor je kunnen betekenen en of fysiotherapie een goede oplossing is voor je klachten of blessure!

Team DAADKRACHT fysiotherapie