Carlo Serra

Carlo is bij ons gekomen nadat hij in april 2018 tijdens een voetbalwedstrijd zijn voorste kruisband en binnenste knieband had afgescheurd, ook had hij letsel aan de meniscus opgelopen.

“Na zo’n zware blessure te hebben opgelopen was de verwachting dat ik zo snel mogelijk geopereerd moest worden, echter duurde dit erg lang en kon ik pas in oktober terecht in de AMPHIA Kliniek in Oosterhout. In de tussentijd kon ik gelukkig wel terecht bij DAADKRACHT Fysiotherapie om de spieren rondom mijn knie sterker te maken.

Na de operatie ben ik gelijk bij DAADKRACHT Fysiotherapie gestart met revalideren. Mijn doel was om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan. Door de goede zorgen van DAADKRACHT Fysiotherapie is dit gelukt, ik kon voor de kerst van 2018 weer volledig aan het werk.

Mijn ervaring bij DAADKRACHT Fysiotherapie is uitstekend, ik heb er alleen maar lovende woorden voor! Na mijn operatie kon ik iedere dag terecht bij DAADKRACHT Fysiotherapie en Optisport om te revalideren, dit heeft mij ongelooflijk veel zelfvertrouwen gegeven na zo’n zware operatie. Ik ben ze hier dan ook erg dankbaar voor.

Het is nu oktober 2019 en ik ben bijna aan het einde van mijn traject. Ik kan inmiddels alles weer, zelfs hardlopen. Ik ben ook erg dankbaar dat ik mijn hobby als scheidsrechter voor de KNVB en LSC 1890 weer heb kunnen oppakken. Het was een lange weg met veel ups en downs waarbij ik soms echt moest doorbijten, maar het is gelukt!

Ik ben alle fysiotherapeuten en met name Jari Boorsma ongelooflijk dankbaar hiervoor.”

Contact

Daadkracht Fysiotherapie Logo vrijstaand