Diana Stein

Skiër

Diana Stein is al eerder bij ons geweest met klachten. Echter was dat nog op de praktijk zelf en is dat nu momenteel niet mogelijk. Dit vanwege de maatregelingen die we hebben moeten treffen vanwege het coronavirus. Ze deelt hier graag haar verwachtingen en ervaring met deze werkwijze. Nu vanwege pijn aan de kniebanden.

“Ik had voorafgaand de verwachting dat ik goed geholpen zou worden vanwege mijn eerdere ervaringen met DAADKRACHT Fysiotherapie. Echter had ik wel twijfels of het door middel van een E-consult tot een mogelijke effectieve behandeling zou kunnen komen. Laat ik het maar gewoon proberen was mijn gedachte, want er zijn tenslotte geen andere opties op het moment.

Dus ik heb besloten om een E-consult te proberen. Mijn twijfels zijn helemaal weggenomen. Tijdens het E-consult werd er veel aandacht voor mijn klachten genomen door het stellen van vragen op bepaalde niveaus. Te weten: bewegingsvrijheid, gradatie van pijn, duur van de klachten en bewegingsbelemmering tijdens dagelijkse bezigheden.

Ik ben positief verrast over het resultaat van de behandeling. Er werd uitgebreid tijd genomen voor een screening, behandeling en begeleiding.  Hierdoor kon er passend advies gegeven worden over zowel het zelf tapen als de oefeningen en bewegingen. Tenslotte was er goede nazorg, dus het monitoren van de klachten.

Ik zou de app dan ook zeker aanbevelen aan anderen! Omdat het door de huidige Corona crisis bijna onmogelijk is om een fysieke afspraak met de fysio te maken, kun je door middel van een E-consult toch op korte termijn heel goed geholpen worden. Dus schroom vooral niet om dit te doen.

Je kunt daarnaast online oefeningen toegestuurd krijgen die de desbetreffende pijnklachten kunnen verminderen. Waarom met je klachten blijven zitten als er een E-consult mogelijk is! Het professionele team van DAADKRACHT Fysiotherapie is vakkundig en zeer bekwaam om met de nieuwste technologieën advies op maat te leveren, zo blijkt. Ik kan het echt iedereen aanraden.”

Contact

Daadkracht Fysiotherapie Logo vrijstaand