Mente de Boer

Voetballer

Mente de boer liep tijdens het voetballen een heftige blessure op. Zijn voorste kruisband was gescheurd. Mente wou zo snel mogelijk weer terug het veld op. Hij kwam bij ons om te revalideren en deelt graag zijn ervaring.

“Nadat ik de diagnose kreeg ben ik naar DAADKRACHT Fysiotherapie doorverwezen. Mijn verwachting was dat ik goed begeleid zou worden in mijn revalidatieproces zodat ik snel weer het veld op kon en dat ik sterker terug zou komen.

Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren. Er wordt gezegd dat je na 4 maanden een dipje krijgt, maar dat heb ik zo nooit ervaren. Ik ben altijd met plezier naar de fysio gegaan al klinkt dat nog zo raar omdat ik met een blessure kwam met en erg lange herstelduur.

De tijd is voorbijgevlogen, al kostte het wel veel tijd om heen en weer te gaan. Op dat moment woonde ik in Groningen en ging 2 keer per week heen en weer voor fysiotherapie. Samen met mijn fysiotherapeut Jari Boorsma hebben we ervoor gezorgd dat mijn revalidatie goed ging, naast het harde werken hebben we veel gelachen wat natuurlijk helpt om de revalidatie makkelijker te maken.

Het resultaat van de dienstverlening is dat ik na 9 maanden alweer op het veld stond bij VV Nijland. Hier heb ik de intensiteit rustig opgebouwd en na 10,5 maand alweer 90 minuten gemaakt.”

Contact

Daadkracht Fysiotherapie Logo vrijstaand