Jasmijn Akse (Video consult)

Volleybalster

Jasmijn volleybalt bij VC Sneek waar DAADKRACHT Fysiotherapie normaal gesproken 2 keer per week een inloopspreekuur op de club heeft. Nu ook alles stil ligt bij de sportverenigingen door het coronavirus, is het voor onze fysiotherapeut Janieke ook niet mogelijk om de spelers van VC Sneek te behandelen. Voor Jasmijn is een E- Consult momenteel dé uitkomst!

“Ik vond het E-Consult erg handig. De app maakt een goede verbinding waardoor de fysiotherapeut goed te verstaan is. In mijn consult werden oefeningen uitgelegd die ik kan doen om mijn knie te versterken. Ik dacht eerst dat er via Facetime werd gebeld, dus ik had niet door dat het via de app ging. Achteraf had ik de mail beter moeten lezen. Ik had de app al bekeken en hier staan de oefeningen erg duidelijk op uitgelegd.

De verbinding van de app is erg goed. De fysiotherapeut is goed te verstaan en goed te zien op het beeldscherm. Wat ik ook erg handig vond was dat tijdens het gesprek de fysiotherapeut het beeld kon switchen naar de oefeningen en daar dan duidelijk uitleg over kan geven.

De oefening staan erg duidelijk in de app. Als je niet meer weet hoe de oefening precies moet dan kan je een filmpje kijken met uitleg. Na de oefening kan je een pijnschaal aangeven tussen 1 en 10. Dit is prettig want je hoeft niet de hele tijd de fysiotherapeut te berichten of je pijn hebt gehad tijdens de oefening want de fysio kan meekijken in de app.

Als je nieuwe oefeningen krijgt en nieuw bent met de app is dit makkelijk. Maar nu ik weet hoe de app werkt hoef ik niet iedere week een E-consult omdat de uitleg van de oefeningen ook op de app staan. Wel is het prettig om 1 keer in de zoveel tijd te praten over het herstel.

Contact

Daadkracht Fysiotherapie Logo vrijstaand