Ruben van der Zee

Voetballer Ruben kreeg tijdens de wedstrijden vaak rond de 10e minuut last van de achterkant van zijn hak. Via het inloopspreekuur bij LSC is Ruben bij ons gekomen en kwam bij Jari terecht.

Fysiotherapeut Jari vertelde mij dat mijn rechter kuitspier heel erg zwak en onder traint was, daarom namen de spieren rond mijn hak het werk over en raakten die overbelast wat de pijn veroorzaakte. Jari zei dat ik na 2 á 3 maanden weer mocht voetballen, ik verwachtte dat ik veel oefeningen zou krijgen die ik thuis zou moeten doen, waar ik niet bepaald naar uit keek. Verder ging ik er redelijk zonder verwachtingen in.

Jari heeft het goed ingeschat, na iets meer dan 2 maanden mocht ik weer een hele wedstrijd spelen. De wekelijkse trainingen van Jari waren eigenlijk best leuk, iedere week deden we verschillende oefeningen en steeds werden de trainingen een beetje zwaarder, we bouwden het steeds meer op.

“Toen het heel goed ging, mocht ik meedoen aan de revalidatietrainingen elke vrijdagmiddag onder leiding van Jari. Daar deden we vaak oefeningen in spelvorm met een groepje jongens, wat erg leuk was! Door de trainingen bij DAADKRACHT Fysiotherapie kan ik weer voetballen zonder last en kan ik weer voluit alles doen wat ik wil! Ik kan weer afspreken om te voetballen met vrienden zonder dat ik bang hoef te zijn dat het weer in mijn hak schiet!”

Contact

Daadkracht Fysiotherapie Logo vrijstaand