VACATURE backoffice medewerker

DAADKRACHT fysiotherapie is op zoek naar een backoffice medewerker

DAADKRACHT fysiotherapie is een jonge ambitieuze sportgerichte fysiotherapiepraktijk! Wij zoeken een nieuwe daadkrachtige collega die in de rol van backoffice medewerker een aanvulling wordt op ons bestaande team van 7 fysiotherapeuten.

Een werkdag bij DAADKRACHT Fysiotherapie

Je ochtend begint in onze mooie nieuwe praktijk gesitueerd in de Optisport Health Club in Sneek. Je dag start met het beantwoorden van de binnengekomen mail. Ook verwerk je telefoontjes van klanten. Je bent de spin in het web ter ondersteuning van onze fysiotherapeuten en helpt mee met P&O.

Na een overleg met de praktijkeigenaren ga je aan de slag met de financiële administratie van de praktijk. Het versturen van facturen, het declareren bij de zorgverzekeraars en het verwerken van de binnenkomende betalingen. Tussendoor ben je uitvoerend verantwoordelijk voor een stuk PR en ondersteun je de praktijk op het gebied van sociale media, websitebeheer en marketing.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste gedreven backoffice medewerker met ervaring en kennis op het gebied van (financiële) administratieve werkzaamheden. Een dienstverband voor bepaalde tijd van 16 – 20 uren per week. Werkdagen en tijden in overleg. Beschikbaarheid op de avond kan gevraagd worden en het kan zijn dat er noodzaak is om (deels) thuis te werken.  (Para)medische ervaring is een pré, maar geen vereiste. Je staat open om op meerdere vlakken bij te springen en je bent proactief in je communicatie. Je bent een echte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij:

Een mooie werkplek met een team vol jonge sportieve en ambitieuze medewerkers! Je werkzaamheden zijn erg afwisselend. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en kunt proactief meedenken in de verdere ontwikkeling van DAADKRACHT fysiotherapie.

Reacties kunnen voor 1 oktober naar info@daadkrachtfysiotherapie.nl

Contact

Daadkracht Fysiotherapie Logo vrijstaand