VACATURE: Algemeen fysiotherapeut 32 uren

DAADKRACHT fysiotherapie is een jonge en moderne praktijk in Sneek die op alle fronten volop in beweging is. Met ons team streven wij naar het beste resultaat voor onze patiënten en klanten. Kwaliteit, een goede service en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wij willen onze patiënten de best mogelijke behandeling bieden in een vertrouwelijke en betrokken sfeer.  

Een werkdag bij DAADKRACHT Fysiotherapie:

De praktijk van DAADKRACHT Fysiotherapie is overdag en ’s avonds geopend. Vanuit de hulpvraag en de motivatie van de patiënt werk je met een behandelplan op maat en schakel je – indien nodig- makkelijk even de hulp in van een collega. Dit kan tijdens een behandeling zijn of in de vorm van een overleg. Op deze manier kun je iedere patiënt de best mogelijke behandelmethodes bieden, zoals manuele therapie, dry needling en (sport)specifieke oefentherapie. Met een aantal patiënten ben  je regelmatig te vinden in de oefenzaal van onze samenwerkingspartner Optisport. Het kan het dat je in de avond een inloopspreekuur hebt, geen dag is hetzelfde!  

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een sportieve en gemotiveerde collega die ons team komt versterken. Heb of ben jij: 

  • Een afgeronde opleiding HBO fysiotherapie;  
  • BIG geregistreerd; 
  • Leergierig en de ambitie om verder te specialiseren;
  • Sportminded;
  • Iemand die makkelijk contacten legt; 
  • Flexibele beschikbaarheid (ook bereidheid op de avond)  
  • Ervaring met Intramed (is een pré);
  • In het bezit van eigen vervoer. 

Wat bieden wij? 

Een baan als algemeen fysiotherapeut voor ongeveer 32 uren binnen een jong en enthousiast team in een snelgroeiende praktijk. Wanneer je de ambitie hebt om je te specialiseren als master manueel therapeut dan willen wij hier graag in meedenken!

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, ben je op korte termijn beschikbaar en heb je zin om ons team te komen versterken? Reageer dan z.s.m. en mogelijk kunnen wij jou dan snel verwelkomen als nieuw lid van Team DAADKRACHT fysiotherapie!

Graag ontvangen wij jouw CV en een motivatiebrief op: info@daadkrachtfysiotherapie.nl 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld 

Contact

Daadkracht Fysiotherapie Logo vrijstaand