Video consult

Om mensen toch van dienst te kunnen zijn tijdens de corona crisis, hebben wij nu de mogelijkheid om video consulten aan te bieden. Hieronder leggen we uit hoe dit in zijn werk gaat.

Hoe werkt een videoconsult?

Door gebruik te maken van een app kan de therapeut contact opnemen op een afgesproken tijd. Via de app kunnen wij een intake doen, het beloop van de klacht bespreken en advies geven. Vervolgens ontvang je een op maat gemaakt oefenschema voor thuis, wat na een volgend videoconsult zo nodig wordt bijgesteld.

Voor wie is het videoconsult bedoeld?

Deze videoconsulten zijn sinds vorige week beschikbaar voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat. Wij hebben al vele positieve reacties mogen ontvangen op deze service. We zijn blij dat we in deze lastige periode een veilige en prettige manier hebben gevonden om mensen toch te kunnen helpen.

Interesse om het te proberen?

Ben je benieuwd of dit ook iets voor jou is? Mail ons op info@daadkrachtfysiotherapie.nl of bel maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 10.00 met 0515-700247 om een afspraak in te plannen met een van onze fysiotherapeuten!

Contact

Daadkracht Fysiotherapie Logo vrijstaand