VACATURE FYSIOTHERAPEUT

DAADKRACHT fysiotherapie is een jonge en moderne praktijk in Sneek die op alle fronten volop in beweging is. Met ons team streven wij naar het beste resultaat voor onze patiënten en klanten. Kwaliteit, een goede service en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wij willen onze patiënten de best mogelijke behandeling bieden in een vertrouwelijke en betrokken sfeer.

Een werkdag bij DAADKRACHT fysiotherapie:

De praktijk van DAADKRACHT fysiotherapie is overdag en ’s avonds geopend. Vanuit de hulpvraag en de motivatie van de patiënt werk je met een behandelplan op maat en schakel je – indien nodig- makkelijk even de hulp in van een collega. Dit kan tijdens een behandeling zijn of in de vorm van een overleg. Op deze manier kun je iedere patiënt de best mogelijke behandelmethodes bieden, zoals manuele therapie, dry-needling en (sport)specifieke oefentherapie. Met een aantal patiënten ben je regelmatig te vinden in de oefenzaal van onze samenwerkingspartner Optisport. Het kan het dat je in de avond een inloopspreekuur hebt, geen dag is hetzelfde!

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een sportminded en gemotiveerde collega die ons team komt versterken. Heb of ben jij:

  • Een (bijna) afgeronde opleiding HBO fysiotherapie;
  • BIG geregistreerd;
  • Iemand die makkelijk contacten legt;
  • In het bezit van eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Een baan als fysiotherapeut voor 28- 34 uren binnen een jong en enthousiast team.

Het is mogelijk om op korte termijn te starten met een master manuele therapie.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, ben je op korte termijn beschikbaar en heb je zin om onze team te komen versterken?

Stuur je CV én een motivatiebrief naar: info@daadkrachtfysiotherapie.nl

 

 

 

 

 

Contact

Daadkracht Fysiotherapie Logo vrijstaand