Dé specialist rondom Sneek

Ruime openingstijden

Goede service en persoonlijke aandacht

Gratis inloopspreekuur

Rein Reinsma

Fysiotherapeut en Leefstijlcoach

Als onderdeel van team DAADKRACHT wil ik mensen helpen het vermogen te ontwikkelen om vastberaden keuzes te maken en actie te ondernemen om gezondheid en herstel te bevorderen.

Als jonge en fanatieke atleet bij AV Horror in Sneek werd mijn interesse voor het aanpassingsvermogen van de mens aangewakkerd. Tijdens mijn opleiding aan het CIOS in Heerenveen kreeg ik de kans om deze interesse verder te ontwikkelen. Hier ontdekte ik al snel dat ik verder wilde leren voor het vak fysiotherapie. Door steeds meer te leren over het lichaam en de geest, leerde ik mezelf ook steeds beter kennen. Mijn eigen ervaring helpt me om beter te begrijpen wat er nodig is voor herstel. In gesprek gaan en luisteren naar de ander helpt me dit te vertalen naar de begeleiding die nodig is.

Tijdens mijn eerste jaren als fysiotherapeut merkte ik dat ik mensen op een breder vlak wilde begeleiden. Naast bewegen, trainen en specifieke oefentherapie, kunnen ook slaap, ontspanning, voeding en omgang met stress invloed hebben op ons natuurlijk herstel en gezondheid. Daarom kijk ik verder dan alleen het fysieke aspect en betrek ik ook de leefstijl bij mijn begeleiding. Wat ik belangrijk vind is dat iemand zijn eigen redenen en mogelijkheden vindt om te veranderen, in plaats van dat ik als fysiotherapeut vertel wat jij moet doen. Jij bent de expert over jouw eigen leven en ik sta achter je om je helpen de beste oplossingen te vinden. Een actieve samenwerking.

Bij team DAADKRACHT is veel expertise om jou de best mogelijke begeleiding te bieden. Samenwerken om gezondheid en herstel te verbeteren is ons doel.

Naast mijn interesse in de mens en gezondheid zijn mijn hobby’s ademwerk, yoga, krachttraining, hardlopen en koudetraining. Ook ben ik graag samen met familie en vrienden.

BIG  nummer
19927310704