Dé specialist rondom Sneek

Ruime openingstijden

Goede service en persoonlijke aandacht

Gratis inloopspreekuur

Daadkracht Portret Jan

Jan van Asperen

Fysiotherapeut

Daadkracht Fysiotherapie is een moderne praktijk met een ambitieus en enthousiast team dat streeft naar kwaliteit en de juiste zorg voor iedereen. De combinatie van kwaliteit leveren in de zorg en onder de mensen zijn, geeft mij energie, uitdaging en plezier in het werk. Ik benader mijn werk als fysiotherapeut vooral door sportgericht te denken om samen met de cliënt de juiste beweegoplossingen te vinden. Het vinden van de juiste beweegoplossingen is zeer goed om blessures te herstellen maar ook door ze in de toekomst te voorkomen.

Mijn persoonlijke ontwikkeling als fysiotherapeut zal de komende jaren vooral binnen de sportperformance liggen. Ik vind het zeer belangrijk dat een sporter zijn kwetsbaarheid op blessures kwijt raakt. Een sporter moet zich in het bewegen comfortabel kunnen voelen waardoor het plezier in de sport ervaren kan worden.

Naast het feit dat ik het leuk vind om naar bijna iedere sport te kijken ben ik zelf actief als voetballer en ga ik regelmatig naar de sportschool om mijzelf fit te houden. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vrienden of mijn vriendin om te tijd gezellig en ontspannen door te brengen.

BIG nummer
09928627004